Kruidvat mini-shoplog

Yay, vandaag heb ik alweer een Kruidvat mini-shoplog voor je! Afgelopen zondag kondigde ik, in mijn eerste ‘MLBB’, al aan dat ik wat geshopt had, maar wat dat was had ik natuurlijk nog niet verklapt. Ik heb weer maar vier dingetjes gekocht, maar toch wil ik het graag met je delen. Kijk je mee?

Ik kocht: een hand- en nagelcrème, mousse voor mijn krullies, nachtcrème en doekjes om mijn gezicht mee te reinigen.
Als eerst kocht ik deze reinigingsdoekjes van Essence, die 1,70 kostten. Ik koop normaal altijd de gezichtsdoekjes van euro profit, 40 stuks voor 1,80. Ik gebruik ze alleen niet voor mijn gezicht, maar voor mijn kwasten (tussen de wasbeurten door, om ze enigszins schoon te houden). Goed, deze keer ging ik dus voor de doekjes van Essence, omdat deze iets goedkoper waren en er, dacht ik, meer doekjes in zaten. Oké fail, 25 vs 40 is toch wel een érg groot verschil… Volgende keer dus wat beter opletten.

Ik gebruik ze dus vooral om mijn kwasten af te vegen, om mascara en eyeliner van mijn oogleden te vegen als ik geknoeid heb of fall-out weg te halen, whatever. Gewoon voor alles wat ook maar mis kan gaan, vochtige doekjes kunnen gewoon niet ontbreken op je make-uptafel! Anyway, als iemand deze wél als gezichtreinigingsdoekjes wil gebruiken en benieuwd is naar de werking ervan: laat het me weten, ik test ze natuurlijk graag voor je!


Handcrème vind ik toch wel een must als het koud is, en aangezien het nog wel een tijdje koud blijft (en de vorige btw ook op was), kocht een nieuwe. Deze handcrème van Vaseline kun je ook als nagelcrème gebruiken, twee vliegen in één klap dus! De crème zou ook voor sterkere nagels moeten zorgen. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Kom maar op!

Ook een fijne nachtcrème mag, vooral in de winter, niet ontbreken vind ik. Een goede nachtcrème hoeft niet per se duur te zijn, dus nam ik deze van het huismerk maar gewoon mee. De crème kostte slechts 1,99, lekker low budget. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar de werking. Ik vind het altijd heel leuk om kwalitatief goede producten voor weinig geld te ontdekken. Wanneer dit niet het geval is maakt die 2 euro mij niet zoveel uit, het kopen en testen ervan vind ik eigenlijk al leuk genoeg ;).

Ook de perfecte krul mousse van Andrélon moest er aan geloven, meekomen gij! Ik gebruik echt al jaaaaren de perfecte krul crème van Andrélon (je weet wel, dat eeuwige flesje met dat pompje). Het werd wel weer eens tijd om wat nieuws te proberen, dus vandaar. Kijken of ik nog een nieuw product kan toevoegen aan mijn toppers :).

Zo, dat was mijn Kruidvat mini-shoplog alweer. Ik vind vier producten eigenlijk precies genoeg voor een artikel, het moet niet te lang worden, dus bij deze. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Q: Van welke producten zou jij graag een review willen zien op mijn site?

11 Reacties

 1. 21 februari 2013 / 22:03

  Leuke dingen heb je gekocht. Ik zou die nachtcrème wel willen proberen. Ben wel benieuwd of die goed is? X

  • 22 februari 2013 / 13:00

   Ik ga de nachtcrème vanaf nu gebruiken, je kunt volgende week een review verwachten! xxx

  • 22 februari 2013 / 13:00

   Ik ga hem nu een tijdje gebruiken en ik zal hem zo snel mogelijk reviewen! XXX

 2. 22 februari 2013 / 13:07

  Wat een leuke shoplog! Ben benieuwd naar de reviews. 🙂

 3. 22 februari 2013 / 13:48

  Fijne producten! Die mouse ziet er goed uit. Ben benieuwd naar de Vaseline handcreme.. Ik gebruik Vaseline eigenlijk alleen voor mijn lippen.

 4. 24 februari 2013 / 16:00

  Die Essence doekjes zijn fijn, heb ze onlangs opgemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge