Kruidvat mini-shoplog

Nouja, mini-shoplog is nog een te groot woord. Ik zou het eerder een ienieminie-shoplog noemen, haha! Ik liep de Kruidvat binnen met een doel (goed voornemen numero uno): Een nieuwe foundation en een waterproof mascara. Uiteindelijk kwam ik thuis met de foundation.. én drie andere dingen, die ik kon toevoegen aan mijn voorraadkast (lees halve winkel). Mijn mascara-jacht was helaas mislukt, maar inmiddels heb ik eindelijk een nieuwe. Een artikel hierover volgt binnenkort. Laten we eerst maar eens kijken naar mijn Kruidvat-aankoopjes!

Zoals je ziet valt het best mee, het zijn slechts vier dingen. Ik heb me dus deels goed ingehouden, maar deels ook niet (door dingen te kopen die ik niet echt nodig heb). 
Als eerste gooide ik deze haarbalsem van Schwarzkopf in mijn mandje, waar ik echt heel erg benieuwd naar ben! Ik gebruik normaal altijd serum voor mijn krullies, maar stiekem vind ik dat echt verschrikkelijk duur. Ik gebruik nu serum van Schwarzkopf en ik moet zeggen dat ik hem fijn vind, maar ik ben en blijf altijd op zoek naar iets nieuws en iets beters. Voor het serum betaalde ik 10 euro en voor de haarbalsem voor 3 euro, omdat deze uit het assortiment gaat bij onze Kruidvat. Normaal gesproken kostte de balsem 5,29. Het serum bevat 75 ml en de haarbalsem 150. De balsem is dus goedkoper en heeft 2 keer zoveel inhoud!


Dit zou de haarbalsem moeten doen met mijn krullen. Het houdt het haar tot 60% langer in model, dat vind ik altijd nogal vreemd. Hoe kan je dat meten? Ik ga de balsem gebruiken zoals ik het serum gebruik: Na het douchen de krul er weer in kneden, knotje maken en slapen maar. Ik ben heel erg benieuwd wat het met mijn haar gaat doen!
Als tweede kocht ik deze grote haarborstel van Zenner. Ik verlies altijd ontzettend veel haar tijdens het borstelen, ik gebruik deze borstel nu een week en je ziet alleen nog maar de rode bolletjes *oeps*. Borstels overleven gewoon echt niet lang bij mij. Op een gegeven moment krijg ik de haren er gewoon niet meer uit en wordt het echt een vieze bedoeling, dus koop ik maar een nieuwe. Ik betaalde 4,99 voor deze borstel.


Waar veel Kruidvatfilialen al een vernieuwd assortiment hebben, hebben wij hier nog stampvolle kortingsbakken! Helaas is bijna alles kapot, gebruikt, geswatcht of gewoon vies. Ik zag dit lakje van Essence liggen en voor slechts 1 euro nam ik hem mee. Normaal gesproken kostte hij 1,79, ook geen geld natuurlijk. Maar alles met korting is ineens interessant, dus dit mintgroene lakje ook (hoewel ik natuurlijk al een paar vergelijkbare heb ;)). Door dit kleurtje zit ik gelijk al in een summer vibe, ik denk dat ik deze veel zal gebruiken!

Last but not least, de foundation waar ik eigenlijk voor ging. Ik had er al veel positieve dingen over gelezen, dus besloot ik hem maar gewoon te kopen. Ik gebruik nu nog steeds mijn herfst (lees lichtbruine) foundation en dat kan gewoon écht niet meer. Het is een fijne foundation (van Yves Rocher) en eigenlijk wilde ik helemaal geen andere. Op de foto lijkt de foundation nogal donker, maar dat is gelukkig niet het geval. Het is de allerlichtste kleur en hij is zeker een aantal tinten lichter dan mijn herfst-foundation. Ik ben benieuwd naar de werking ervan en of ik hem fijn vind. Voor deze foundation van NYC betaalde ik 4,99. 

Q: Van welke van de drie beauty-producten zou jij een review willen zien?

7 Reacties

 1. 10 februari 2013 / 19:41

  Wat leuk! Ik ben wel nieuwsgierig naar je review van de foundation. Welkom in de blogwereld, Anna! Ik kan al zien aan je schrijfstijl dat we veel van je kunnen verwachten. 😀 Ik kijk uit naar je reviews xoxo

  Reporting for Beauty

 2. 10 februari 2013 / 19:57

  Hee Raya, wat een lieve reactie! Dankjewel. Binnenkort kun je op mijn blog zeker weten een review verwachten van de foundation! xxx

 3. 11 februari 2013 / 19:02

  Ik heb zelf geen krullen, maar ben nu wel benieuwd naar de haarbalsem haha!

 4. 11 februari 2013 / 19:29

  Ik ga de haarbalsem vanaf nu een paar dagen gebruiken, kijken of het wat goeds doet met mijn haar 😉 ik laat het jullie snel allemaal weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge